Hallo allemaal,

 

Aankomende woensdag organiseert Digi-Visie (het platform voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalkbijeenkomst op Skype voor Mac-gebruikers die zijn aangewezen op de toegankelijkheidsopties zoals VoiceOver, Braille, en/of vergroting. Zijn er bijvoorbeeld zaken waar je zoal tegenaan loopt bij het werken met de Mac? Of heb je misschien ervaring met een bepaalde Mac-applicatie die je eens wil demonstreren? Meld je dan voor woensdagavond bij ons aan. Ook is er uitgebreid aandacht voor de laatste ontwikkelingen die wellicht interessant kunnen zijn voor onze doelgroep, proberen we een antwoord te vinden op de nog openstaande vragen en eindigen we met een kleine tip voor de Safaribrowser.

 

Spreekt het bovenstaande je wel aan?

Doe dan mee…

Deze MacTalk bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 22 februari: tijdstip 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voeg vervolgens de Skypenaam “Digi-Visie" toe aan je Skype-contacten en zorg ervoor dat de eventuele headset en geluidsinstellingen van je Mac of PC in orde zijn, zodat we ook daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen.

Of je nu beginner, gevorderde of juist een expert bent op dit gebied, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en alle verslagen van de voorgaande MacTalk bijeenkomsten kun je terug vinden op onze vernieuwde website http://mactalk.digi-visie.eu en de Facebook pagina: www.digi-visie.eu/facebook

 

Wist je dat…? Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert ? voor blinden en slechtzienden die in de werksituatie te maken hebben met het online werken in bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vele vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Deze zal volgende week woensdag 1 maart plaatsvinden: tijdstip 20.00 uur. Meer informatie vind je op: http://officetalk.digi-visie.eu, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De definitieve datum voor de volgende MacTalkbijeenkomst is nog niet bekent. Zodra we een datum hebben, vermelden we dit uiteraard zo spoedig mogelijk op de website Twitter de facebook pagina en het Digi-Visie forum.

 

Graag tot aanstaande woensdag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Digi-Visie team

 

Aanvullende gegevens