Beste allemaal,

 

Woensdag 1 maart aanstaande vindt alweer de vijfde OfficeTalk plaats.  OfficeTalk is de plek voor gebruikers van schermleessoftware in studie en werk, om tips en tricks met elkaar te delen over het werken in online) omgevingen zoals SharePoint, office365 en aanverwante platformen. Ook deze keer hebben we  een deskundige onder ons en staan jouw vragen en ervaringen centraal. Joost van Loon, werkzaam als consultant, en trainer bij de firma Babbage zal ons bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van schermleessoftware.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met een programma als SPSS? Of Waar moet je rekening mee houden als je schermlezer in een werksituatie vervangen moet worden?

Ook vertelt hij ons over wat de Low Budget schermlezer NVDA zou kunnen betekenen in studie of werk.

Ten slotte zullen we een doorkijkje maken naar de Ziezo beurs die op 24 en 25 maart gehouden zal worden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs te Utrecht.

Of je nu beginner, gevorderde of expert bent, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

meer informatie of verslagen van de vorige bijeenkomsten kun je vinden op http://officetalk.digi-visie.eu

en de facebookpagina: www.digi-visie.eu/facebook

 

Loop je zelf tegen zaken aan en wil je hierover van gedachte wisselen?

Stuur je vragen of opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voeg digi-visie vast toe aan je skypecontacten.

Omdat we met meerdere mensen tegelijk virtueel aanwezig zijn wordt iedere deelnemer gevraagd een headset te gebruiken en een rustige ruimte op te zoeken zonder bijgeluiden.

Zorg dus dat je een headset bij de hand hebt en dat je geluidsinstellingen in orde zijn zodat we exact om 20:00 uur kunnen beginnen.

De bijeenkomst wordt op woensdag 1 maart  gehouden via Skype van 20 tot 21:30 uur.

 

Vriendelijke groet, Het Digi-Visie team 

Aanvullende gegevens