Hallo allemaal,

 

Aanstaande woensdag organiseert Digi-Visie (het platform voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalkbijeenkomst op Skype voor hen die gebruik maken van de toegankelijkheidsvoorzieningen op de Mac zoals VoiceOver, Braille, en/of de Zoom-functie. In deze bijeenkomsten proberen we op laagdrempelige wijze elkaar te helpen bij het oplossen van obstakels die men zoal tegenkomt, is er weer alle ruimte voor de nodige tips en tricks en bespreken we de laatste nieuwtjes die voor ons wellicht interessant zouden kunnen zijn bij het werken op de Mac. Tevens proberen we een antwoord te vinden op de nog openstaande vragen uit eerdere MacTalkbijeenkomsten en de fora. Tot slot besluiten we deze bijeenkomst weer met een nuttige gebruikerstip.

Deelnemen?

Deze MacTalk bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 26 april: tijdstip 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voeg vervolgens de Skypenaam “Digi-Visie" toe aan je Skype-contacten en zorg ervoor dat de eventuele headset en geluidsinstellingen van je Mac of PC in orde zijn, zodat we ook daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen.

Of je nu beginner, gevorderde of juist een expert bent op dit gebied, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en alle verslagen van de voorgaande MacTalk bijeenkomsten kun je terug vinden op onze vernieuwde website http://mactalk.digi-visie.eu en de Facebook pagina: www.digi-visie.eu/facebook.

 

Wist je dat…? Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert voor blinden en slechtzienden die in studie of werksituatie te maken hebben met een online werkomgeving zoals bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vele vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Deze zal plaatsvinden op woensdag 7 juni: tijdstip 20.00 uur. Meer informatie tref je aan op: http://officetalk.digi-visie.eu, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot aanstaande woensdag bij alweer de 23e MacTalk!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Digi-Visie Team

 

Aanvullende gegevens