Hallo allemaal,

Aanstaande woensdag organiseert Digi-Visie (het platform voor mensen met een informatiebeperking) alweer de laatste MacTalk van dit seizoen. Deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoelt voor degene die gebruik maken van de toegankelijkheidsvoorzieningen op de Mac zoals VoiceOver, Braille, en/of Zoom-functie. In deze MacTalk gaan we op laagdrempelige wijze in op zaken en de eventuele obstakels die men zoal tegenkomt bij het werken op de Mac. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor de nodige tips en tricks, bespreken we de laatste nieuwtjes die ons zijn opgevallen in de media en de fora, die voor ons wellicht interessant zouden kunnen zijn. Tot slot besluiten we deze bijeenkomst met een nuttige gebruikerstip.

Deelnemen aan deze intervisiebijeenkomst?

Deze MacTalk zal worden gehouden via Skype op woensdag 28 juni: tijdstip 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voeg vervolgens de Skypenaam “Digi-Visie" toe aan je Skype-contacten en zorg ervoor dat de eventuele headset en geluidsinstellingen van je Mac of PC in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we alle deelnemers een rustige ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

Of je nu beginner, gevorderde of juist een expert bent op dit gebied, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en alle verslagen van de voorgaande MacTalk bijeenkomsten kun je terug vinden op onze vernieuwde website http://mactalk.digi-visie.eu en de Facebook pagina: www.digi-visie.eu/facebook.

 

Wist je dat… Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert voor blinden en slechtzienden die in studie of werksituatie te maken hebben met een online werkomgeving zoals bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vele vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Deze zal in het nieuwe seizoen ook weer worden georganiseerd: en wel op woensdag 13 september: tijdstip 20.00 uur. Meer informatie over deze intervisiebijeenkomst tref je aan op: http://officetalk.digi-visie.eu, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot aanstaande woensdag bij alweer de 24e MacTalk!

 

Met vriendelijke groeten,

Het Digi-Visie Team

 

Aanvullende gegevens