Beste allemaal,

Woensdag 13 september aanstaande vindt alweer de zevende OfficeTalk plaats.  OfficeTalk is de plek voor gebruikers van schermleessoftware in studie en werk, om tips en tricks met elkaar te delen over het werken in online) omgevingen zoals SharePoint, office365 en aanverwante platformen. Ook deze keer staan jouw vragen en ervaringen centraal. 

Met de zomervakantie achter de rug hebben we een open format, dat betekent dat je met al je vragen, tips tricks en ideeën kunt aanschuiven aan de virtuele tafel.  

Of je nu beginner, gevorderde of expert bent, iedereen is van harte welkom om mee te doen. 

meer informatie of verslagen van de vorige bijeenkomsten kun je vinden op http://officetalk.digi-visie.eu en de Facebookpagina: www.digi-visie.eu/facebook  

Loop je zelf tegen zaken aan en wil je hierover van gedachte wisselen? Meld je aan en stuur je vragen of opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voeg digi-visie vast toe aan je Skypecontacten. Omdat we met meerdere mensen tegelijk virtueel aanwezig zijn wordt iedere deelnemer gevraagd een headset te gebruiken en een rustige ruimte op te zoeken zonder bijgeluiden. Zorg dus dat je een headset bij de hand hebt en dat je geluidsinstellingen in orde zijn zodat we exact om 20:00 uur kunnen beginnen. De bijeenkomst wordt op woensdag 13 september gehouden via Skype van 20 tot 21:30 uur. 

 

Wist je dat: Digi-visie ook bijeenkomsten houdt over het gebruik van de Mac? 

Deze bijeenkomsten hebben al heel wat mensen geholpen in bij het maken van een keuze voor een nieuwe PC of macbook.

De eerstvolgende MacTalkbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 20 september. Tijdstip: 20.00 tot 21.30 uur. Meer informatie hierover kun je vinden op: http://www.digi-visie.eu/mactalk  of via onze facebook pagina: http://www.digi-visie.eu/facebook 

 

Graag tot 13 of 20 september.

Vriendelijke groet, Het Digi-Visie team

 

Aanvullende gegevens