Beste allemaal,

 

Aanstaande woensdag organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) alweer de laatste MacTalkbijeenkomst in 2017. De MacTalk, is voor gebruikers van VoiceOver, Braille en Zoom bij uitstek, de ultieme gelegenheid om op een laagdrempelige manier je kennis te verbreden als het gaat om zaken die men zoal tegen komt bij het werken met deze toegankelijkheidsfuncties op de Mac-computer.

Zo is er deze avond alle ruimte voor vragen tips en tricks van zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer, blikken we terug op zaken die het in dit jaar verbetert/verandert zijn op het gebied van de toegankelijkheid, en nemen we alvast een voorproefje op 2018.

Spreekt het bovenstaande je wel aan?

Deze MacTalk zal worden gehouden via Skype: op woensdag 27 december van 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en voeg ons vervolgens toe op  “Skype”. Zorg er tenslotte voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we alle deelnemers een rustige ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

Of je nu beginner, gevorderde of juist een expert bent op dit gebied, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en alle verslagen van de voorgaande MacTalk bijeenkomsten kun je terug vinden op onze website http://mactalk.digi-visie.eu en de Facebook pagina: www.digi-visie.eu/facebook.

 

Wist je dat… Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert voor blinden en slechtzienden die in studie of werksituatie te maken hebben met een online werkomgeving zoals bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Meer informatie over deze intervisiebijeenkomsten tref je aan op: http://officetalk.digi-visie.eu, en voor vragen mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot woensdag !

 

Met vriendelijke groeten,

Het Digi-Visie Team

 

Aanvullende gegevens