Hallo MacTalkers,

 

Aanstaande woensdag organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) alweer haar 29e en tevens laatste intervisiebijeenkomst voor Mac-gebruikers van dit seizoen. De MacTalk, is voor gebruikers van VoiceOver, braille en Zoom bij uitstek de gelegenheid om op een laagdrempelige manier je kennis te verbreden als het gaat om zaken die men zoal tegenkomt bij het werken met deze toegankelijkheidsfuncties op de Mac.

Zo is er vanzelfsprekend weer ruimte voor vragen tips en tricks van/voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer, hebben in de categorie gebruikerstips een zeer effectieve instelling om spammers net iets te slim af te zijn en kijken we alvast vooruit naar macOS 10.14 Mojave dat komende herfst beschikbaar zal zijn.

Spreekt het bovenstaande je wel aan? Of zijn er zaken waarvan je vind dat ze interessant zijn voor onze doelgroep? Doe dan mee!!!

Deze MacTalk zal worden gehouden via Skype: op woensdag 20 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en voeg ons vervolgens toe aan je contactenlijst in  “Skype”. Zorg er tenslotte voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we alle deelnemers een rustige ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

Of je nu beginner, gevorderde of juist een expert bent op dit gebied, iedereen is van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en alle verslagen van de voorgaande MacTalk bijeenkomsten kun je terug vinden op onze website http://mactalk.digi-visie.eu en onze Facebook pagina: http://facebook.digi-visie.eu.

 

Wist je dat…Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert voor blinden en slechtzienden die in studie of werksituatie te maken hebben met een online werkomgeving zoals bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Meer informatie over deze intervisiebijeenkomsten tref je aan op: http://officetalk.digi-visie.eu, en voor vragen mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot aanstaande woensdag !

 

Met een hartelijke groet,

Het Digi-Visie Team

Aanvullende gegevens