Hallo allemaal,

 

Op woensdag 24 oktober organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalk. De intervisiebijeenkomst, voor Mac-gebruikers van de VoiceOver functie, braille en Zoom bij uitstek de gelegenheid om op een laagdrempelige manier je kennis te verbreden. Zo gaan we uitgebreid in op het eerder deze maand vrijgegeven macOS 10.14 Mojave, vragen we ons af of het nieuwe CleanMyMac 4 wel een goede aankoop is als het gaat om de toegankelijkheid, hebben we weer een leuke gebruikerstip en is er tot slot alle ruimte voor vragen en antwoorden voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Spreekt het bovenstaande je wel aan… doen dan mee.

Wanneer???

Deze MacTalk zal worden gehouden op woensdag 24 oktober van 20.00 uur tot 21.30 uur.

 

Waar???

Gewoon vanuit de luie stoel bij te wonen via Skype: voeg ons nu alvast toe aan je,  “Skype contacten”, en zorg er voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we alle deelnemers een rustige ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

 

Deelnemen???

Aanmelding voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en voor meer info kun je ook terecht op onze site via: http://mactalk.digi-visie.eu, de Facebookpagina: http://facebook.digi-visie.eu en uiteraard het bovenstaande emailadres.

 

Wist je dat…Digi-Visie ook intervisiebijeenkomsten organiseert voor blinden en slechtzienden die in studie of werksituatie te maken hebben met een online werkomgeving zoals bijv. Office 365, Sharepoint en SalesForce in combinatie met schermleessoftware?

Ook de OfficeTalkbijeenkomsten zijn een groot succes. Dit blijkt elke keer weer uit de vragen die de revue passeren, doordat veel bedrijven zeer regelmatig veranderingen doorvoeren die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor gebruikers van schermleessoftware. Ervaar je dit ook? Of heb je juist goede tips voor het werken met bovengenoemde applicaties? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan de OfficeTalk. Meer informatie over deze intervisiebijeenkomsten tref je aan op: www.digi-visie.eu/ovvicetalk, en voor vragen mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Graag tot aanstaande woensdag !

 

Met een hartelijke groet,

Het Digi-Visie Team

 

Aanvullende gegevens