Beste allemaal,

 

Komende woensdagavond nodigen we alle Mac gebruikers die aangewezen zijn op de toegankelijkheidsvoorzieningen zoals VoiceOver, braille en Zoom weer van harte uit om deel te nemen aan onze tweeëndertigste MacTalk. De intervisiebijeenkomst waarin iedereen de gelegenheid krijgt om op een laagdrempelige manier zijn of haar kennis te vergaren als het gaat om het non-visueel werken met de Maccomputer. Zo bespreken we deze keer o.a. de voor en nadelen van het maken van reservekopieën met iTunes van een iOS device zoals een iPhone of iPad,  bespreken we de geruchten die nu al volop gaande zijn over het pas in september gelanceerd wordende macOS 10.15 en wat dat voor gevolgen zou kunnen hebben voor de toegankelijkheid.

Ook is er weer alle ruimte voor het stellen van vragen en het delen van handige tips en sluiten we weer af met een handige gebruikerstip.

Wanneer???

Deze MacTalk zal worden gehouden op woensdag 24 april van 20.00 uur tot 21.30 uur gevolgd door een eventuele afterparty waarbij ook de (NIET) Mac-gebruikers welkom zijn. Meld je hiervoor wél even bij ons aan zodat we je kunnen bellen.

 

Waar???

Gewoon vanuit de luie stoel bij te wonen via Skype: voeg ons nu alvast toe aan je,  “Skype contacten”, en zorg er voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset tiptop in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we alle deelnemers een rustige ruimte op te zoeken om eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

 

Deelnemen???

Aanmelding voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en voor meer info kun je ook terecht op onze site via: http://mactalk.digi-visie.eu, de Facebookpagina: http://facebook.digi-visie.eu en het bovenstaande emailadres.

 

Uiteraard wensen wij al onze lezers hele fijne paasdagen toe, en hopen we jullie weer te verwelkomen deze woensdag.

 

Met vriendelijke groet,

Het Digi-Visie Team

Aanvullende gegevens