Hallo allemaal,

 

Op woensdag 6 november organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalk. Dit is de interactieve bijeenkomst, voor iedereen die gebruik maakt van VoiceOver en braille ofwel non-visueel werkt met de Mac en graag zijn of haar kennis zou willen verbreden op dit gebied.

Zaken die in ieder geval op het programma staan zijn:

  • macOS 10.15.1 Catalina, upgraden of nog even wachten
  • Het verdwijnen van iTunes en nu?
  • Podcast en muziek beluisteren en hoe te synchroniseren met bijv. een iPhone of iPad
  • Het maken van een reservekopie van een iPhone, iPad of iPod Touch in macOS Catalina.

Uiteraard is er ook weer de nodige ruimte voor vragen en het delen tips en tricks.

 

Wanneer???

Deze MacTalk zal worden gehouden komende woensdag 6 november van 20.00 tot 21.30 uur.

 

Waar???

Gewoon vanuit de luie stoel bij te wonen via Skype: voeg ons nu alvast toe aan je,  “Skype contacten”, en zorg er voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset nu alvast in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we elke deelnemer aan deze MacTalk een stille ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

 

Deelnemen???

Aanmelding voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info kun je ook terecht op de website http://mactalk.digi-visie.eu, en onze Facebookpagina: http://facebook.digi-visie.eu.

 

Graag tot woensdag :-)

 

Met een hartelijke groet,

Het Digi-Visie Team

Aanvullende gegevens