Hallo allemaal,

 

Aanstaande woensdag 9 december organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalk. Dit is de interactieve bijeenkomst, voor iedereen die gebruik maakt van VoiceOver en braille ofwel non-visueel werkt met de Mac en graag zijn of haar kennis zou willen verbreden op dit gebied.

Deze MacTalk zal vrijwel geheel in het teken staan van macOS 11.0.1 Big Sur,

de grootste update sinds jaren voor de Mac, die nu ruim een maand beschikbaar is voor het grote publiek. Wij kunnen nu alvast verklappen dat er zowel goed als slecht nieuws is te melden als het gaat om de toegankelijkheid.

Uiteraard blijft er ruimte over voor vragen tips en tricks. 

 

Wanneer???

Deze MacTalk zal worden gehouden komende woensdag 9 december van 20.00 tot 21.30 uur.

 

Waar???

Gewoon vanuit de luie stoel bij te wonen via het bekende Skype: voeg ons nu alvast toe aan je,  “Skype contacten”, en zorg er voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset tiptop in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we elke deelnemer aan deze MacTalk een stille ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

 

Deelnemen???

Aanmelding voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info kun je ook terecht op de website http://mactalk.digi-visie.eu, en onze Facebookpagina: http://facebook.digi-visie.eu.

 

Graag zien we je woensdag :-)

 

Met een hartelijke groet,

Het Digi-Visie Team

Aanvullende gegevens