Hallo allemaal,

 

Komende woensdag 21 april organiseert Digi-Visie (de internetcommunity voor mensen met een informatiebeperking) weer een MacTalk. Dit is de interactieve bijeenkomst, voor iedereen die gebruik maakt van VoiceOver en braille ofwel non-visueel werkt met de Mac en graag zijn of haar kennis zou willen verbreden op dit gebied.

Deze MacTalk zal net als de vorige keer vrijwel in z’n geheel in het teken staan van macOS 11.x Big Sur, dat nu inmiddels alweer ruim een half jaar beschikbaar is voor iedereen met een daarvoor geschikte Mac en sinds onze laatste bijeenkomst de nodige bugs zijn verholpen.

Uiteraard blijft er ruimte over voor vragen tips en tricks. 

Wanneer???

Deze MacTalk zal worden gehouden op woensdag 21 april van 20.00 tot 21.30 uur.

 

Waar???

Gewoon vanuit de luie stoel bij te wonen via het bekende Skype: voeg ons nu alvast toe aan je,  “Skype contacten”, en zorg er voor dat de geluidsinstellingen van je computer en de daarop aangesloten headset tiptop in orde zijn, zodat we daadwerkelijk op bovengenoemde tijdstip kunnen beginnen. Ook adviseren we elke deelnemer aan deze MacTalk een stille ruimte op te zoeken om de eventuele bijgeluiden tot het minimum te beperken.

 

Deelnemen???

Aanmelding voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info kun je ook terecht op de website http://mactalk.digi-visie.eu, en onze Facebookpagina: http://facebook.digi-visie.eu.

 

Delen van dit bericht: vinden we fijn, zegt het voort en graag zien we je virtueel op woensdagavond. :-)

 

Met een hartelijke groet,

Het Digi-Visie Team

Aanvullende gegevens