Op deze pagina vind je enkele zeer interessante audiopresentaties met betrekking tot de digitale toegankelijkheid. Maak je zelf ook audiodemo's, en vind je het leuk als wij die hier plaatsen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het audiobestand en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zoek je nog een handzame bluetooth speaker die goed samen werkt met VoiceOver op iPhone en iPad, die klein genoeg is om in je jaszak te passen en geluid geeft als een ouderwetse gettoblaster? Dan is de FreshNRebel rockbox Cube misschien iets voor jou.

Onlangs hebben we een audio-review gepost van de Google Chromecast, een HDMI-stick die eruit ziet als een kleine sjoelsteen waarmee je je TV kan omtoveren tot smart TV of speakers en daarmee ook draadloos zowel beeld en natuurlijk ook Audio draadloos kan versturen.

 

Concurrenten:

Nu zijn Google en Apple elkaars geduchte concurrent. Waar Apple z’n Apple-TV aan de man brengt en de techniek van Airplay gebruikt om content te streamen, heeft Google via Chromecast zijn eigen gadget ontworpen die, met name in combinatie met android apparaten uitstekend samenwerkt.

 

In de vorige demo heb je al kunnen horen dat de Chromecast ook met iOS apparaten door middel van de GoogleCast app  prima te bedienen valt.

 

Voice-Over op de Mac heeft enorm veel opties, en dat is in veel gevallen heel fijn. Soms kan het echter wel eens voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en als je dan een nieuwe computer hebt of je installeert je huidige computer opnieuw, is het helemaal een ramp om alles weer goed in te stellen. Gelukkig is daar een oplossing voor.

Elk huishouden kent tegenwoordig meerdere schermen. Bijna iedereen loopt met een smartpbhone op zak, en bijna in elk huishouden is wel een Tv scherm te vinden.

 Om media van de smartfoon op het grote scherm weer te geven heeft Apple de AppleTv uitgebracht. Maar wist je dat Google een soortgelijk apparaatje op de markt heeft gebracht dat niet groter is dan een sjoelsteen en Chromecast heet? 

Heb je altijd al willen weten hoe je teksten kunt schrijven op je iPhone of iPad zodat je ze kunt delen, lezen en bewerken op andere apparaten?

Aanvullende gegevens