Zoek je nog een handzame bluetooth speaker die goed samen werkt met VoiceOver op iPhone en iPad, die klein genoeg is om in je jaszak te passen en geluid geeft als een ouderwetse gettoblaster? Dan is de FreshNRebel rockbox Cube misschien iets voor jou.

Size does not matter

Bij Fresh ‘n Rebel weten we maar al te goed dat het de kleine dingen zijn waar het in het leven om draait. Rockbox Cube is één van die dingen. Het kleinste lid van de Rockbox-familie is voorzien van een hoogwaardige rubberen coating en levert kristalhelder geluid: verbazingwekkend voor zo'n kleine speaker. Je kunt de speaker via Bluetooth koppelen aan je telefoon, tablet, MP3-speler, laptop of ander apparaat en gebruiken als speaker om van je muziek te genieten of als speakerphone om te telefoneren. Binnen no-time ben je ready-to-rock. Dankzij de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, brengt de kubusvormige speaker letterlijk kleur in je leven.

 

Unplugged is the way to go

Rockbox Cube is draadloos en op zakformaat zodat je je muziek overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast gaat de oplaadbare batterij van deze compacte speaker uren mee. Of je nu ligt te bakken op het strand of met vrienden aan het barbecuen bent, de Rockbox Cube laat je niet in de steek en biedt uren luisterplezier!

 

Bron: http://www.freshnrebel.com/nl/producten/rockbox/14/rockbox-cube/ 

Aanvullende gegevens