Het Forum - De mailgroep van Digi-Visie voor en door mensen met een informatiebeperking

 

Welkom op het Digi-Visie forum

De plaats om nieuwtjes, tips en trucs uit te wisselen over digitale toegankelijkheid  en hulpmiddelen voor mensen met een informatiebeperking.

 

Dit forum is onderdeel van het platform Digi-Visie. Het  platform waar je je eigen initiatieven kunt presenteren en delen met de leden van het forum en vrienden op Facebook, en bezoekers van de website.

 

Hierbij kun je denken aan een virtuele ontmoeting (bijvoorbeeld via Skype) met een bepaald thema of onderwerp waar jij meer van wilt weten, of juist kennis en ervaringen over wilt delen met anderen.

 

Omdat Digi-Visie een platform wil zijn van, voor en door alle mensen met een informatiebeperking, werken we in beginsel niet vanuit een vast format. 

dus: wil je een bijdrage leveren aan middelen die de participatie van mensen met een informatiebeperking kunnen vergroten of vind je het gewoon interessant hier meer over te weten? Like onze Facebook pagina, en volg ons op Twitter

 

 

Om je in te schrijven op het Digi-Visie forum stuur je een lege mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en volg vervolgens de instructies die je per mail terug gestuurd krijgt.

Om je uit te schrijven van het Digi-Visie Forum stuur je een lege mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en volg weer de instructies die je per mail krijgt toegezonden.

Wanneer je inschrijving op het Digi-Visie forum door onze beheerder is verwerkt, kun je een bericht posten door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer informatie of gewoon even rondneuzen op het Digi-Visie Forum? Kijk dan op: digi-visie.groeps.io

Heb je specifieke vragen, feedback over het forum, mail ze rechtstreeks naar de beheerder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende gegevens