Logo KNFB ReaderDe KNFB Reader (de ultieme tekstherkenningssoftware voor iPhone en iPad) heeft een nieuwe look gekregen waarmee u sneller kunt werken. Tevens beschikt deze versie over een aantal interessante nieuwe functies.

De KNFB Reader is een snelle en efficiënte app voor tekstherkenning, geeft u altijd en overal direct toegang tot tekst.  Door de functies voor tekst-naar-spraak. Tekst-naar-Braille en tekst markeren is de app perfect voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn of een ander leesprobleem hebben.

Gebruik de app om een foto van tekst te nemen of importeren. Neem de foto en de app leest de tekst hardop voor of geeft dit weer op een verbonden, vernieuwbaar Braille-scherm. U kunt sneller lezen doordat een uitgesproken zin of woord tegelijkertijd wordt gemarkeerd op de foto of in het tekstdocument. In de app kunt u via speciale functies voor uitlijning een goede foto nemen, waarbij u ook wordt begeleid met spraak en vibraties. Neem foto's van meerdere pagina's, bijvoorbeeld uit een boek, zodat u ze later kunt lezen. Leest PDF- en JPEG-bestanden op basis van afbeeldingen en nu ook gelabelde PDF- en ePub-bestanden!
• Bestanden in KNFB Reader kunnen worden geëxporteerd als HTML- of TXT-bestanden.
• Navigeer per regel, zin, woord of teken.
De app heeft ook tekstmarkering gesynchroniseerd, zodat u kunt meelezen met de gesproken tekst. Mensen met dyslexie en andere leesproblemen kunnen hiervan profiteren.

Wat is nieuw in versie 3.0:

• Neem foto's en snijd, draai en bewerk ze voordat u tekstherkenning uitvoert. 

• Bekijk documenten in de PDF-presentatiemodus met dubbele markering tijdens het lezen. 

• Bekijk PDF-documenten met labels voor de leesvolgorde en talen. 

• Voeg bladwijzers toe aan PDF-documenten en verwijder ze. 

• Wissel tussen de PDF-weergave en de reflowable tekstweergave. 

• Lees documenten in de steeds vaker gebruikte indeling ePub.

Ook zijn er veel kleine wijzigingen doorgevoerd. De limiet van vijftig pagina's voor batchherkenning is verwijderd. U kunt het beeld een kwartslag draaien met ondersteuning voor de liggende stand. Voeg submappen toe aan de lokale mapstructuur. Gebruik Microsoft OneDrive, Dropbox of Google Drive om uw documenten te bewaren en op te halen. U kunt nu direct vanuit documenten bellen, e-mails verzenden en hyperlinks openen. Bel of e-mail een nieuwe contactpersoon direct via zijn visitekaartje.

 

Ondersteunde apparaten:

iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad Pro, iPad Pro 12,9 inch, iPad Pro 9,7 inch, iPad Air 2, iPad Air, iPod touch 6e generatie, iPod 5e generatie.

 

Info en downloaden:

Meer informatie over de KNFB Reader tref je aan in de App Store.

 https://itunes.apple.com/nl/app/knfbreader/id849732663?mt=8

Aanvullende gegevens