Het is alweer even geleden dat MIPsoft een update uitbracht van deze fantastische app, maar vanaf nu is hij dan voor iedereen beschikbaar. BlindSquare versie 3.00 voor iPhone en iPad.

 

Wat is er nieuw in versie 3.00

NIEUW: BlindSquare ondersteunt vanaf nu BlindSquare BPS (Beacon Positioning System) en indoor navigatie, d.m.v. iBakens. Op dit moment is de beschikbaarheid hiervan beperkt tot een gering aantal plaatsen; hopelijk komt hier spoedig verandering in. Bekijk de demonstratie.video

 NIEUW: 3d geluiden. Indien u gebruik maakt van een hoofdtelefoon met stereo, dan hoort u het meldingsgeluid van een interessante plaats vanuit de richting waar deze plaats zich bevindt.

NIEUW: BlindSquare ondersteunt de TransitTimes+ app voor openbaar vervoer

NIEUW: Op een iPhone 6 of 6plus kunnen hoogteverschillen worden waargenomen via de barometer. Het GPS Infoscherm vergelijkt de huidige hoogte met de hoogte waarop u BlindSquare hebt opgestart. Er is ook een knop om uw huidige hoogtepositie in te stellen als starthoogte.

WIJZIGING: Optimalisatie die leidt tot minder geheugengebruik

WIJZIGING: Open Street Map data is bijgewerkt; in sommige omgevingen is meer informatie over kruispunten beschikbaar.

OPGELOST: Een probleem in het audiomenu dat het selecteren van het gewenste onderdeel bemoeilijkte.

 

Ter aanvulling: U kan het BlindSquare Audio Menu bedienen via uw Apple watch. Start BlindSquare, veeg omhoog met 2 vingers (waarna het scherm wordt voorgelezen) en tik vervolgens dubbel op de pauzeknop. Dubbeltik opnieuw op pauze om een onderdeel van het Audio Menu te activeren.

BlindSquare in de App Store:  MIPsoft Website:

 

Aanvullende gegevens